Zaterdagavond 28 oktober hadden wij de feestavond voor onze medewerkers/sponsoren van Gilde Soest in de feestzaal De Rank aan de Soesterbergsestraat.

Veel medewerkers hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging en hebben genoten van een hapje en drankje en de muzikale omlijsting van John Silver, er waren velen die zich op de dansvloer waagden. Kortom een heel geslaagde avond en wij zijn blij dat wij hiermee iets van onze waardering en dankbaarheid hebben kunnen tonen naar jullie toe. Wij zijn trots op iedereen die zich inzet voor het gilde gedurende het gehele jaar, met elkaar, waarbij wij gezamenlijk genieten van allerlei activiteiten en de Gildefeesten, maar waar wij ook samen het leed delen en elkaar steunen. Met de in gang gezette uitwerking van het advies van de werkgroep wordt er momenteel heel hard gewerkt aan de invulling van de besturen en commissies, hierbij zullen ook diverse nieuwe vrijwilligers/leden worden gevraagd. Nieuwe elan en energie, ons gilde is klaar voor de toekomst.

In de huidige verkiezingsstrijd komt regelmatig de term bestaanszekerheid naar voren, nou dit gaat zeker op voor ons gilde, maar om nu mee te doen met de verkiezingen gaat wel een beetje te ver. 

Nogmaals allen dank en op naar de volgende activiteiten!

Namens de besturen

Frank Spijker