Gilde Soest SeizoenStartFeest 6 april

Voetjes van de vloer in De Rank & Informatiemarkt

Op 6 april nemen we een voorproefje op het gildeseizoen, dit gaan we doen in de Rank (Soesterbergsestraat 18). Iedereen is welkom om met ons te feesten en alvast de sfeer van de gildefeesten te proeven. 
 
Vanaf 21.00 uur start het feest in De Rank met de band Matt blue. Tussen 20.00 uur en 21.00 uur zal er een informatiemarkt zijn voor belangstellenden, om alles te weten te komen over ons gilde, de gildefeesten en ons gildekorps.  Om 21.00 uur heet de ouderman iedereen welkom en vertelt meer over de opzet van de Gildefeesten 2024. 
 
Vanaf 21.00 uur betaalt iedereen 15 euro entree; nieuwe gildeleden (2023 en 2024) krijgen een introductiekorting van 50%. Nieuwe leden zijn van harte uitgenodigd om kennis te maken met het Gilde. Onze doorgewinterde leden van zijn van harte welkom om de nieuwe leden een warm welkom te geven. 
 
Toegangskaarten zijn ter plekke te koop. Toegang vanaf 16 jaar. Nieuwe leden zullen via de mail een persoonlijke uitnodiging op naam ontvangen die bij de deur ingeleverd kan worden voor gebruik van de 50% korting. 
 
Vast een voorproefje op de band zien? Mathies (@mattbluemusic) • Instagram-foto's en -video's
 
We hopen jullie in grote getalen te zien op 6 april!