Hallo beste sjoelers,
De zomer ligt weer achter ons en het nieuwe Sjoelseizoen 2023/2024 gaat weer van start….!

Inmiddels heeft u kunnen vernemen dat, na jaren lange inzet,  Fred en Toos Engberink gestopt zijn de sjoelavonden te organiseren. Vanaf deze plek willen wij hen hier nogmaals heel erg voor bedanken! Uiteraard hopen wij stilletjes dat zij het wel leuk vinden, gewoon lekker mee te komen sjoelen…..

Ik, Elize van den Berg, ben benaderd door het gildebestuur of ik het leuk zou vinden de kar te gaan trekken! Omdat ik zie dat het voor velen onder ons een belangrijk en sociaal onderonsje is en ik er zelf ook al jaren veel plezier aan heb mogen beleven, ben ik gaan nadenken. Uiteindelijk heb ik aangegeven het wel te willen doen, maar dat ik de verantwoording alleen nog te groot vind. Het resultaat is dat, Rian Borgts en ik, het in eerste instantie gaan oppakken en leading zijn. Rian heeft met diverse vrijwilligers ook al contact opgenomen die bereid zijn ons te assisteren en taken uit onze handen willen nemen. Daar zijn wij al heel blij mee! Kortom, TOP te merken dat het sjoelen leeft en wij gewoon door kunnen gaan! 

Elke 2e dinsdag van de maand bent u van harte welkom in: 
Het Gildehuis
Steenhoffstraat 46
3764 BM  SOEST
Wij starten de avond om 20.00 uur en de zaal is open om 19.30 uur.
De entreekosten zijn inclusief een kopje koffie of thee.
Mocht u nog consumptiebonnen hebben, kunt u deze gebruiken en anders kunt u op de avonden zelf consumptiebonnen bij ons kopen.

De 1ste avond is op dinsdag 10 oktober 2023
De 2de avond op dinsdag 14 november 2023
De 3e avond op dinsdag 12 december 2023

Wij willen nog even aangeven, dat u niet “verplicht” bent alle avonden aanwezig te zijn, het gaat vooral om het samenzijn, een avondje plezier te hebben en sportief bezig te zijn. 

Last but not least……er zullen ook dit seizoen weer leuke prijsjes te verdienen zijn…..dus kom!

Wij ontvangen u graag, in grote getalen, en wij gaan er weer een top en sportief sjoelseizoen van maken.

Lieve sjoelgroet, Rian en Elize