De vroege aankondiging van de eerste acts van de feestavonden heeft gezorgd voor een bliksemstart van de voorverkoop. Vooral het nog voortdurend stijgende aantal combikaarten zorgt ervoor dat de drie grote feestavonden al lekker vol zitten, dus we durven jullie gerust aan te raden: “wacht niet te lang met bestellen”….

Dat geldt zeker voor het 55+festival, het grote succes van vorig jaar heeft ons voldoende overtuigd van de toen gekozen vorm. Niet in het minst door de optredens van Eeke, Old Man’s Pleasure Band en de Murphy Jets, des te meer reden om die opnieuw op deze middag te contracteren. Natuurlijk is er mogelijkheid om een kaartje te leggen of een praatje te maken tijdens deze middag, maar stilzitten is bijna onmogelijk met deze topacts. Speciaal tintje van deze middag is traditiegetrouw ook de eerste presentatie van de nieuwe Gildekoning en diens hofhouding. 

Ook voor deze middag staat de voorverkoop inmiddels open op www.gildefeesten.nl.
De Gildefeesten zijn natuurlijk meer dan alleen de muziekavonden, de eeuwenoude basis daarvan wordt gevormd door de jaren waarin er geteerd wordt.

Labels