Het is tijd om je werpvaardigheden te laten zien, want op zaterdagavond 23 maart 2024 organiseren we het allereerste Open Dart Kampioenschap van Gilde Soest!

Waar? In het Gildehuis (Steenhoffstraat 46b), waar de zaal om 19.00 uur open zal gaan. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur en zullen doorgaan tot uiterlijk 00.45 uur.

Wat kun je verwachten? We hebben 8 dubbele dartborden in de grote zaal en 4 enkele dartborden in de kleine zaal. Er wordt gespeeld in tweetallen dus je doet als duo mee in de competentie en maakt kans om als eerste met de titel Dartkampioen Gilde Soest naar huis te gaan. 

Wat kost het? De entree bedraagt slechts 5 euro per persoon

Wat kun je winnen? Naast de felbegeerde titel van allereerste Dartkampioen van Gilde Soest, en een meter bier voor de eerste drie deelnemers die 180 gooien zullen er diverse andere prijzen te winnen zijn die we nog even niet verklappen maar uiteraard houden we rekening met alle niveaus.  

Hoe kun je meedoen? Vooraf aanmelden is niet nodig we zien je graag samen met je dartmaat op 23 maart maar wees op tijd want vol is vol! Er is ruimte voor max 96 deelnemers. Het evenement is in eerste instantie bedoeld voor gildeleden, maar het meenemen van vrienden en bekenden is zeker geen probleem. Ook voor de toeschouwers zal er ruimte zijn om te oefenen, afhankelijk van de tijd en het niveau van de aanwezigen.

We hopen jullie allemaal te zien op deze avond vol dartplezier en gezelligheid. Mis het niet!