Op woensdag 27 december vond de jaarlijkse korps-bowlingavond plaats bij Bowling en Partycentrum Overhees. Deze avond, georganiseerd door de Korpscommissie, beloofde een spannende en gezellige strijd te worden. Met Eemland Diervoeders en Bowling Overhees als sponsors en René ten Haaf en André van den Bremer als toernooidirectie kon het evenement van start gaan.

Het deelnemersveld was sterk, met veel ervaren bowlers en een enkele nieuwkomer die allemaal streden om de felbegeerde titel. De strijd werd al snel intens en de scores lagen na ronde één nog redelijk dicht bij elkaar. Maar Ron Voskuilen had als enige een niet meer in te halen voorsprong opgebouwd.  Hij bleek ook dit jaar na twee rondes (van ieder zestig minuten!) de sterkste en liet met consistente worpen zien dat hij de titel verdiende. Bas van Doorn pakte de tweede plaats met enkele indrukwekkende strikes, terwijl Gerdie ter Haar de derde plek in de wacht sleepte met een solide spel. Peter Meijer ontving de onvervangbare troostprijs met een grote glimlach.

Naast het onthullen van de winnaars was er ook een speciaal moment voor de wisseltrofee. Rob Schalkx en Wilco Wernsen hebben veel tijd en energie gestoken in een nieuwe trofee. Het kunststukje met een uniek ontwerp en gravures, werd enthousiast bewonderd door het Korps. Het zal ongetwijfeld een ereplaats krijgen in het Gildehuis.

Uiteraard was er ondanks de enorme sportieve inspanning natuurlijk veel ruimte voor gezelligheid en plezier.

Al met al was ook deze korpsactiviteit dus weer een groot succes. We kijken nu al uit naar de volgende editie ! 

Bekijk de foto's hier.

Labels