We moeten een Dartavond organiseren dat is wat de jeugd wil..... LET’S PLAY DARTS   

Bij de nieuw opgezette activiteitencommissie van Gilde Soest, ontstond het idee bij de jeugdleden om een Darttoernooi te organiseren in ons Gildehuis. En dit was een groot succes! Op zaterdag 23 maart kwamen dartliefhebbers samen in het Gildehuis, waar twaalf dartborden in twee zalen klaarstonden voor de deelnemers. Zonder voorinschrijving was het spannend hoeveel mensen er zouden komen, maar de zalen waren al snel gevuld met enthousiaste darters. Ook werd al snel duidelijk dat we met echte darters te maken hadden, de 180 ers werden vlot gegooid tijdens het ingooien. 

Het toernooi trok 64 deelnemers, verdeeld over 32 teams, en creëerde een gezellige drukte met 100 tot 120 personen in het Gildehuis. De avond bood niet alleen spannende dartwedstrijden, maar was ook gevuld met gezelligheid, hapjes en drankjes. De teams keken geïnteresseerd toe hoe anderen speelden, wat zorgde voor een warme en gemeenschappelijke sfeer. 

Na de eerste ronde, gespeeld in Best of 3 legs, gingen de beste twee teams per poule door naar de winnaars- en verliezersronden. Uiteindelijk stonden Team Massimo en Roy tegen Angelo en O'giani in een zinderende finale, waarbij Massimo en Roy met 4-3 wonnen na een spannende best of 7 legs. 

De winnaars gingen naar huis met meer dan alleen de eer; ze ontvingen een lunch voor twee bij Theehuis het oude paard, aangeboden door Proef Soest. Angelo en O'giani, als tweede geëindigd, ontvingen een heerlijk pakket van Kaasboerderij "de Staelenhoef". 

Het Gilde Soest en de activiteitencommissie kijken terug op een geslaagde avond die het herhalen waard is, gevuld met dartplezier en solidariteit. 

Activiteitencommissie Gilde Soest 

Bekijk de foto's in het fotoalbum.

Labels