Het decor: de kantine van VVZ
De aanleiding: het jaarlijkse bedankje van het bestuur aan alle medewerkers, die zich door het jaar heen en tijdens de Gildefeesten tomeloos inzetten voor het Gilde.
Doel: een gezellig feestje.

En dát werd het zaterdagavond 5 oktober!!!

Het was een gezellig weerzien van veel bekende gezichten en toch is deze verslaggever altijd weer verrast gezichten te zien, die ik me in de verste verte niet kan herinneren. Zeker, dat kan ook mijn fout zijn.

We kunnen rustig stellen dat het Gilde zich gelukkig mag prijzen met de diversiteit en hoeveelheid aan medewerkers, van mensen die het Gildehuis schoonhouden, de bar bemensen tijdens het kaarten, tot terreinopbouwers, broodjessmeerders, deur-, bar- en kassamedewerkers tijdens de Gildefeesten. Jong, oud, korpslid of niet, ze waren allen uitgenodigd voor dit jaarlijkse evenement.

Marco Spijker en Ron Voskuilen verwelkomden de bezoekers en daarbij werd gelijk een vaas pils overhandigd aan de liefhebbers (en die zijn er in groten getale).
Op het podium draaide de VerjaardagsDJ lekkere muziek om de feestvreugde te verhogen en de bediening werd door het 1e van VVZ actief opgepakt door in de zaal de drank te delen.
Muziek, dans en gezellig bijkletsen, voeg daar wat bier (en dergelijke), bruin fruit en een frietje aan toe en de avond is compleet.
Nou ja bijna, want om ca. 12.15 uur kwam Jeffrey Brons op het podium en galmde een aaneenschakeling van meezingers door de zaal. Tot één uur was de bedoeling, het werd beduidend later.
Dank voor dit gezellige feestje, dank aan de VVZ-mensen en laten we dit een mooie opstart noemen naar de activiteiten in de komende maanden!